MetaGer - Apua

Klikkaamalla symbolia pääset yksinkertaistettuun versioon ohjeesta.

Hakutoiminnot

Stopwords

Jos haluat sulkea pois MetaGerin hakutulokset, jotka sisältävät tiettyjä sanoja (poissulkevat sanat / stopwords), voit tehdä sen liittämällä näiden sanojen eteen miinusmerkin.

• Esimerkki: Etsit uutta autoa, mutta et todellakaan BMW:tä. Sinun panoksesi olisi:
  • uusi auto -bmw

Sulje pois URL-osoitteet

Voit sulkea pois hakutulokset, joiden tuloslinkit sisältävät tiettyjä sanoja, käyttämällä hakusanaa "-url:".

• Esimerkki: Koira: Haluat sulkea pois tulokset, joissa sana "koira" esiintyy tuloslinkissä:
  • hakuni -url:dog

Monisanahaku

Kun etsit useampaa kuin yhtä sanaa MetaGerissä, yritämme automaattisesti tarjota tuloksia, joissa kaikki sanat esiintyvät tai ovat mahdollisimman lähellä toisiaan.

Jos tämä ei riitä sinulle, sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joilla voit tarkentaa hakua:

• Jos haluat varmistaa, että hakusanat näkyvät myös tuloksissa, ne on suljettava lainausmerkkeihin.
  • "pöytä" "pyöreä" "pöytä"
  • Lausehaun avulla voit etsiä yksittäisten sanojen sijasta sanayhdistelmiä. Sulje vain yhdessä esiintyvät sanat lainausmerkkeihin.
  • "pyöreä pöytä"

MetaGer-kartat

MetaGer tukee rajoitetusti kirjoitustyyliä, jota kutsutaan usein '!bang' -syntaksiksi.
'!bang' alkaa aina huutomerkillä eikä sisällä välilyöntejä. Esimerkkejä ovat '!twitter' tai '!facebook'.
Kun hakukyselyssä käytetään tuettua !bang-merkintää, pikavihjeissämme näkyy merkintä, jonka avulla voit jatkaa hakua kyseisessä palvelussa (Twitter tai Facebook) napin painalluksella.

Miksi !paukkuja ei avata suoraan?

!bangin "uudelleenohjaukset" ovat osa pikavinkkejä ja vaativat ylimääräisen "klikkauksen". Tämä oli meille vaikea päätös, sillä se tekee !bangista vähemmän hyödyllisen. Se on kuitenkin valitettavasti välttämätöntä, koska linkit, joihin uudelleenohjaus tapahtuu, eivät ole peräisin meiltä vaan kolmannelta osapuolelta, DuckDuckGolta.

Varmennamme aina, että käyttäjillämme säilyy aina kontrolli. Siksi suojaamme kahdella tavalla: Ensinnäkin, syötettyä hakusanaa ei koskaan välitetä DuckDuckGolle, ainoastaan !bang. Toiseksi käyttäjä vahvistaa nimenomaisesti käynnin !bang-kohteessa. Valitettavasti henkilöstösyistä emme voi tällä hetkellä itse tarkistaa tai ylläpitää kaikkia näitä !bangeja.

Lisää MetaGer Key

MetaGer-avain asetetaan automaattisesti selaimeesi ja sitä käytetään. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Jos haluat käyttää MetaGer-avainta muissa laitteissa, MetaGer-avain voidaan määrittää usealla eri tavalla:

• Kirjautumiskoodi
    MetaGer-avaimen hallintasivulla voit käyttää kirjautumiskoodia lisätäksesi avaimesi toiseen laitteeseen. Kirjoita yksinkertaisesti kuusinumeroinen numerokoodi kirjautumisen yhteydessä. Kirjautumiskoodia voi käyttää vain kerran, ja se on voimassa vain niin kauan kuin ikkuna on auki.
  • Kopioi URL-osoite
    Kun olet MetaGer-avaimen hallintasivulla, siellä on mahdollisuus kopioida URL-osoite. Tätä URL-osoitetta voidaan käyttää kaikkien MetaGer-asetusten, myös MetaGer-avaimen, tallentamiseen toiseen laitteeseen.
  • Tallenna tiedosto
    Kun olet MetaGer-avaimen hallintasivulla, siellä on mahdollisuus tallentaa tiedosto. Tämä tallentaa MetaGer-avaimen tiedostoksi. Voit sitten käyttää tätä tiedostoa toisessa laitteessa kirjautuaksesi sisään avaimellasi.
  • Skannaa QR-koodi
    Vaihtoehtoisesti voit myös skannata hallintasivulla näkyvän QR-koodin ja kirjautua sisään toisella laitteella.
  • MetaGer-avaimen syöttäminen manuaalisesti
    Voit syöttää avaimen myös manuaalisesti toisella laitteella.

Värillinen MetaGer-avain

Jotta voit helposti tunnistaa, etsitkö mainoksetonta sivustoa, olemme antaneet keskeisille symboleillemme värit. Alla on selitykset vastaaville väreille:

• Harmaa: Et ole asettanut avainta. Käytät vapaata hakua.
  • Vihreä: Jos näppäinsymboli on vihreä, käytät ladattua näppäintä.
  • Keltainen: Jos näet keltaisen avaimen, sinulla on vielä 30 merkkiä saldona. Hakusi ovat loppumassa. On suositeltavaa ladata avain pian uudelleen.
  • Punainen: Jos näppäinsymboli on punainen, se tarkoittaa, että näppäin on tyhjä. Olet käyttänyt kaikki mainoksettomat haut. Voit ladata avaimen uudelleen avainten hallintasivulla.

Lisää MetaGer selaimesi hakukoneluetteloon

Yritä ensin asentaa nykyinen lisäosa. Asenna se klikkaamalla linkkiä suoraan hakukentän alapuolella. Selaimesi pitäisi olla jo havaittu siellä.

Joissakin selaimissa sinun on annettava URL-osoite; sen on oltava "https://metager.de/meta/meta.ger3?input=%s" ilman lainausmerkkejä. Voit luoda URL-osoitteen itse etsimällä metager.de:llä jotain ja korvaamalla osoitepalkin "input="-kohdan takana olevan kohdan %s:llä. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä: Yhteydenottolomake

avaa/sulje navigointipalkki