MetaGer - Hjælp

Ved at klikke på symbolet , får du adgang til en forenklet version af hjælpen.

Søgefunktioner

Stopord

Hvis du vil udelukke søgeresultater i MetaGer, der indeholder bestemte ord (udelukkelsesord / stopord), kan du gøre det ved at sætte et minustegn foran disse ord.

• Et eksempel: Du er på udkig efter en ny bil, men bestemt ikke en BMW. Dit input ville være:
  • bil ny -bmw

Ekskluder URL'er

Du kan ekskludere søgeresultater, der indeholder specifikke ord i deres resultatlinks, ved at bruge "-url:" i din søgning.

• Eksempel: Du vil ekskludere resultater, hvor ordet "hund" optræder i resultatlinket:
  • min søgning -url:dog

Søgning på flere ord

Når du søger efter mere end ét ord i MetaGer, forsøger vi automatisk at give resultater, hvor alle ordene optræder eller kommer så tæt på som muligt.

Hvis det ikke er nok for dig, har du to muligheder for at gøre din søgning mere præcis:

• Hvis du vil sikre dig, at ord fra din søgning også vises i resultaterne, skal du sætte dem i anførselstegn.
  • "det" "runde" "bord"
  • Med en sætningssøgning kan du søge efter ordkombinationer i stedet for enkelte ord. Du skal blot sætte de ord, der skal optræde sammen, i citationstegn.
  • "det runde bord"

Indstillinger

MetaGer understøtter i begrænset omfang en skrivestil, der ofte kaldes '!bang'-syntaks.
Et '!bang' starter altid med et udråbstegn og indeholder ikke mellemrum. Eksempler er '!twitter' eller '!facebook'.
Når en understøttet !bang bruges i søgeforespørgslen, vises en post i vores hurtige tips, så du kan fortsætte søgningen med den respektive tjeneste (Twitter eller Facebook) ved at trykke på en knap.

Hvorfor åbnes !bangs ikke direkte?

!bang-"omdirigeringerne" er en del af vores hurtige tips og kræver et ekstra "klik." Det var en svær beslutning for os, da det gør !bangs mindre brugbare. Men det er desværre nødvendigt, fordi de links, der omdirigeres til, ikke kommer fra os, men fra en tredjepart, DuckDuckGo.

Vi sørger altid for, at vores brugere til enhver tid bevarer kontrollen. Derfor beskytter vi på to måder: For det første overføres det indtastede søgeord aldrig til DuckDuckGo, kun !bang. For det andet bekræfter brugeren udtrykkeligt besøget på !bang-målet. Desværre kan vi af personalemæssige årsager i øjeblikket ikke selv kontrollere eller vedligeholde alle disse !bangs.

Tilføj MetaGer-nøgle

MetaGer-nøglen oprettes automatisk i din browser og bruges. Du behøver ikke at gøre noget andet. Hvis du vil bruge MetaGer-nøglen på andre enheder, er der flere måder at konfigurere MetaGer-nøglen på:

• Login-kode
    administrationssiden for MetaGer-nøglen kan du bruge login-koden til at tilføje din nøgle til en anden enhed. Du skal blot indtaste den sekscifrede talkode, når du logger ind. Login-koden kan kun bruges én gang og er kun gyldig, så længe vinduet er åbent.
  • Kopier URL
    Når du er på administrationssiden for MetaGer-nøglen, er der mulighed for at kopiere en URL. Denne URL kan bruges til at gemme alle MetaGer-indstillinger, inklusive MetaGer-nøglen, på en anden enhed.
  • Gem fil
    Når du er på administrationssiden for MetaGer-nøglen, er der mulighed for at gemme en fil. Dette gemmer din MetaGer-nøgle som en fil. Du kan derefter bruge denne fil på en anden enhed til at logge ind med din nøgle.
  • Scan QR-kode
    Alternativt kan du også scanne den QR-kode, der vises på administrationssiden for at logge ind med en anden enhed.
  • Indtast MetaGer-nøglen manuelt
    Du kan også indtaste nøglen manuelt på en anden enhed.

Farvet MetaGer-nøgle

For nemt at kunne se, om du søger uden reklamer, har vi givet vores nøglesymboler farver. Nedenfor er forklaringer på de tilsvarende farver:

• Grå: Du har ikke oprettet en nøgle. Du bruger den gratis søgning.
  • Grøn: Hvis dit nøglesymbol er grønt, bruger du en opladet nøgle.
  • Gul: Hvis du ser en gul nøgle, har du stadig en saldo på 30 poletter. Dine søgninger er ved at løbe ud. Det anbefales at genoplade nøglen snart.
  • Rød: Hvis dit nøglesymbol er rødt, betyder det, at denne nøgle er tom. Du har opbrugt alle reklamefri søgninger. Du kan genoplade nøglen på siden til administration af nøgler.

Tilføj MetaGer til din browsers søgemaskineliste

Prøv først at installere det aktuelle plugin. For at installere skal du blot klikke på linket lige under søgefeltet. Din browser burde allerede være blevet registreret der.

Nogle browsere kræver, at du indtaster en URL; det skal være "https://metager.de/meta/meta.ger3?input=%s" uden anførselstegn. Du kan selv generere URL'en ved at søge efter noget på metager.de og derefter erstatte det, der står bag "input=" i adresselinjen, med %s. Hvis du stadig har problemer, bedes du kontakte os: Kontaktformular

Åbn/luk navigationslinjen